Probeer ook onze afhaal barbecue

Wil u een barbecue aan huis of in een zaal organiseren? En zoekt u een traiteur waar u ook afhaal barbecue in Sint Joris Winge kan bestellen? Dan bent u bij BBQ XL aan het juiste adres. Al het vlees en de garnituur komt van onze ambachtelijke slagerij Vleesateljeeke eveneens gevestigd in Sint Joris Winge. Kwaliteit staat hier steeds voorop.

 

Week op voorhand bestellen

U hebt de keuze uit diverse BBQ menu’s met dagvers BBQ-vlees en marktverse groenten, zowel warm als koud. Die kunnen apart of samen besteld worden. U bestelt een afhaal barbecue best een week op voorhand. Wil u graag een koelbox om uw groentebuffet koel te houden? Vraag het gerust.

Allerlei materiaal huren

U kan bij BBQ XL uit Sint Joris Winge ook allerlei materiaal huren, voor zowel een zomer- als een winterbarbecue. Denk maar aan stoelen en tafels, borden, glazen en bestek, muziek, tapinstallatie en dranken en zelfs een springkasteel voor de kinderen.

Hebt u nog vragen? Neem dan zeker contact op. Wij verwelkomen u graag in onze slagerij-traiteurzaak. U kan ook barbecue bestellen via onze webshop. Veel BBQ plezier!